HomeParticipaActivitatiHartă standuriGalerie fotoParteneriNoutatiProgramContact

msg Romania

msg România face parte din concernul de origine germană, msg Group, lider în servicii digitale, cu peste 8000 de angajați și nu mai puțin de 40 de ani de activitate în industria software la nivel global. Echipa msg România este formată din oameni cu pasiune pentru tehnologie care, prin activitatea lor, sprijină implementarea de soluții software avansate cu scopul inovării digitale. Află mai multe despre companie, oportunitățile de carieră și programele de internship folosind linkul pt comunicare, ori adresa de e-mail lavinia.brindusa@msg.group! Te așteptăm.

Facultati vizate

Automatica si Calculatoare

Oferte de carieră

Internship »
Automatica si Calculatoare
.msg Career Start - Cloud Edition este un bootcamp dedicat studenților și absolvenților pasionați de programare și dezvoltare software cu Java, Spring, React, AWS.
Full time »
Automatica si Calculatoare
Căutăm coleg vorbitor de limba germană pentru unul dintre rolurile de Business Consultant ori chiar de Java Development.
Full time »
Automatica si Calculatoare
We enjoy building the most performant Insurance apps and equally we aim to offer the nicest experience to their users. If you have an eye for the details, you are creative and you appreciate the simplicity of well made things let's have a chat!
Noutati
10
MAI
2022
Află tot ce trebuie despre conținutul portofoliului de angajare.
Dă pe spate reprezentanții companiilor!
zilelecarierei@upt.ro
0256404704
© Copyright 2022 Zilele Carierei.   Web design by Royalty