HomeParticipaActivitatiHartă standuriGalerie fotoParteneriNoutatiProgramContact

Activitati

Te așteptăm în perioada 18- 19 octombrie 2023 să interacționezi cu specialiștii marilor companii din vestul țării, la Cantina UPT din Complexul studențesc. Poți interacționa direct cu reprezentanții companiilor, la stand, sau accesând secțiunea ,,PARTICIPĂ” de pe site. Ai posibilitatea de a adresa întrebări, de a vizualiza ofertele disponibile pentru tine, dar poți și aplica direct pentru una dintre ele.
În fiecare an, la Zilele Carierei, companiile au posibilitatea de a acorda premii participanților. Vino la Zilele Carierei să vezi ce surprize ți-au pregătit companiile!
În ediția Zilelor Carierei din 18 și 19 octombrie, vă pregătim un Treasure Hunt la care premiile vor fi acordate odată ce activitățile jocului vor fi indeplinite. Mai multe detalii în curând!
Noutati
02
OCT
2023
Zilele Carierei este un eveniment bianual organizat de Universitatea Politehnica Timisoara prin CCOC - Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră din UPT. Ajuns la a 23-a ediție, Zilele Carierei a devenit cel mai mare târg universitar de joburi din vestul țării. Ediția din această toamnă va găzdui 55 de firme de top, fiecare gata să intercționeze cu studenți sau absolvenți interesați de locuri de practică sau de muncă din...
Ce sunt Zilele Carierei?
zilelecarierei@upt.ro
0256404704
© Copyright 2023 Zilele Carierei.   Web design by Royalty