HomeParticipaActivitatiHartă standuriGalerie fotoParteneriNoutatiProgramContact

Ce sunt Zilele Carierei?

02.10.2023

Zilele Carierei este un eveniment bianual organizat de Universitatea Politehnica Timisoara prin CCOC - Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră din UPT.
Ajuns la a 23-a ediție, Zilele Carierei a devenit cel mai mare târg universitar de joburi din vestul țării.

Ediția din această toamnă va găzdui 55 de firme de top, fiecare gata să intercționeze cu studenți sau absolvenți interesați de locuri de practică sau de muncă din domeniul pentru care universitatea îi pregătește. 

Scopul evenimentului este facilitarea dialogului dintre reprezentanți ai firmelor și viitori angajați. Ajutăm astfel la crearea de networking și perspective profesionale realiste asupra oportunităților de muncă.

Ne vedem în 18 și în 19 octombrie în Cantina UPT din Complexul Studențesc din Timișoara.

 

 


Noutati
02
OCT
2023
Zilele Carierei este un eveniment bianual organizat de Universitatea Politehnica Timisoara prin CCOC - Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră din UPT. Ajuns la a 23-a ediție, Zilele Carierei a devenit cel mai mare târg universitar de joburi din vestul țării. Ediția din această toamnă va găzdui 55 de firme de top, fiecare gata să intercționeze cu studenți sau absolvenți interesați de locuri de practică sau de muncă din...
Ce sunt Zilele Carierei?
zilelecarierei@upt.ro
0256404704
© Copyright 2023 Zilele Carierei.   Web design by Royalty