HomeParticipaActivitatiHartă standuriGalerie fotoParteneriNoutatiProgramContact

Practica de vara

Full time » Mecanică in Timisoara

STRABAG


Calea 13 Septembrie nr.90, Bucuresti
STRABAG WORK ON PROGRESS Progresul începe cu noi. La STRABAG, aproximativ 74.000 de oameni din 700 de locații situate în toată lumea sunt implicați în construirea progresului. Indiferent dacă este vorba despre construcții civile, construcții de drumuri și construcții subterane, construcții de poduri și tuneluri, construcții industriale și portuare, despre managementul clădirilor sau despre dezvoltarea de proiecte – noi ducem construcțiile la următorul nivel, pentru a deveni concernul tehnologic de construcții cel mai inovator și mai sustenabil din Europa. Pentru aceasta este nevoie de fiecare dintre noi: împreună implementăm proiecte, cu succes și în strânsă colaborare, și creștem asumându-ne noi sarcini. Împreună realizăm lucruri importante. Construiește viitorul cu noi! Aplică acum și fii parte a echipei noastre.

Facultati vizate

Arhitectură și Urbanism
Inginerie Electrică și energetică
Constructii
Mecanică
Inginerie din Hunedoara

Alte oferte de carieră

Full time »
Electrotehnică și Electroenergetică
Build your career with us!
Full time »
Construcții
Build your career with us!
Full time »
Construcții
Pentru noul nostru proiect de reabilitare cai ferate din zona Craiovei, cautam un Inginer Quantity Surveyor
Full time »
Construcții
Pentru noul nostru proiect de reabilitare cai ferate din zona Craiovei, cautam un Sef Santier
Full time »
Construcții
Pentru noile noastre proiecte din Bixad – Covasna, angajăm mai multi Ingineri Geodezi cu sau fără experiență, pentru construcții de infrastructură rutieră, pe o perioada de 12 luni cu posibilitate de prelungire.
Full time »
Construcții
Pentru noile noastre proiecte din Bixad – Covasna, angajăm mai multi ingineri constructori CFDP cu experiența sau fără experiență în construcții de infrastructură rutieră, pentru o perioada de 12 luni, cu posibilitate de prelungire.
Noutati
02
OCT
2023
Zilele Carierei este un eveniment bianual organizat de Universitatea Politehnica Timisoara prin CCOC - Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră din UPT. Ajuns la a 23-a ediție, Zilele Carierei a devenit cel mai mare târg universitar de joburi din vestul țării. Ediția din această toamnă va găzdui 55 de firme de top, fiecare gata să intercționeze cu studenți sau absolvenți interesați de locuri de practică sau de muncă din...
Ce sunt Zilele Carierei?
zilelecarierei@upt.ro
0256404749
© Copyright 2024 Zilele Carierei.   Web design by Royalty