HomeParticipaActivitatiHartă standuriGalerie fotoParteneriNoutatiProgramContact

SIPA ENGINEERING ROMANIA

SIPA ENGINEERING ROMANIA face parte din Grupul Zoppas Industries, o afacere de familie care are peste 9.000 de angajați si 19 fabrici în întreaga lume. SIPA este o companie multinațională cu peste 20 de ani de experiență în tehnologiile de fabricare și umplere a sticlelor. Compania noastra a dezvoltat o gamă unică, diversificată și competitivă de platforme de fabricare a sticlelor, cum ar fi mașini de suflat liniare și rotative, mașini de injectare, mașini integrate, linii complete de umplere, scule pentru platforme non-SIPA.
SIPA este un partener tehnologic al cărui obiectiv principal este de a oferi soluții inovatoare și competitive nevoilor specifice clienților noștri. 

Pentru mai multe informații, puteti vizita si canalul nostru de youtube: https://www.youtube.com/channel/UCY19geqm5uo_Pz0i6hrSOyg

Facultati vizate

Automatică și Calculatoare
Electronica Telecomunicații și Tehnologii Informaționale
Inginerie Electrică și energetică
Inginerie din Hunedoara

Oferte de carieră

Internship »
Mecanică
Ești student în anul 4 sau Master – profil mecanic? Dorești să îți dezvolți o carieră în domeniul Proiectării?
Full time »
Electronică, Telecomunicații si Tehnologii Informaționale
Ești student în anul 4 sau Master – profil mecatronic, electric sau automatizari? Ai vrea sa calatoresti in toata lumea?
Noutati
10
APR
2024
Zilele Carierei este un eveniment bianual organizat de Universitatea Politehnica Timisoara prin CCOC - Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră din UPT.Ajuns la a 24-a ediție, Zilele Carierei a devenit cel mai mare târg universitar de joburi din vestul țării.Ediția din această primăvară va găzdui 55 de firme de top, fiecare gata să intercționeze cu studenți sau absolvenți interesați de locuri de practică sau de muncă din d...
Ce sunt Zilele Carierei?
zilelecarierei@upt.ro
0256404749
© Copyright 2024 Zilele Carierei.   Web design by Royalty