HomeParticipaActivitatiHartă standuriGalerie fotoParteneriNoutatiProgramContact

MONDIAL SA

Compania Mondial SA, producator de obiecte sanitare, este parte a grupului german Villeroy-Boch din anul 1996. Fondata in 1894, Mondial Lugoj este astazi una din marcile de renume pe piata romaneasca, un brand romanesc de prestigiu, din 2014 fiind si furnizor al Casei Regale a Romaniei. Ca numar de angajati, Mondial este o companie cu aproximativ 750 de angajati, dintre care 80% barbati iar ca si capacitate de productie -obiecte sanitare mari- aproximativ 1000 000 pcs/an.

Facultati vizate

Automatica si Calculatoare
Chimie Industriala si Ingineria Mediului
Management in Productie si Transporturi
Mecanica
Inginerie din Hunedoara

Oferte de carieră

Full time »
Chimie Industrială si Ingineria Mediului
program de dezvoltare profesională plătit, intr-un mediu unic, cel al producției de obiecte sanitare.
Full time »
Mecanică
In calitate de Tehnician cuptor veti fi responsabil(a) de asigurarea functionarii optime a procesului de ardere, in vederea realizarii productiei la nivelul calitativ si cantitativ programat
Full time »
Automatica si Calculatoare
n calitate de inginer de automatizări, veți fi responsabil pentru modernizarea, automatizarea și întreținerea instalațiilor și echipamentelor de lucru din incinta fabricii.
Full time »
Automatica si Calculatoare
În calitate de Specialist în Îmbunătățire Continuă, vei fi responsabil să inițiezi și să coordonezi proiecte de îmbunătățire continuă în zonele de producție, să identifici acțiunile și domeniile de îmbunătățire pentru procese, folosind instrumente și metode specifice, precum și pentru introducerea sistemului de producție V&B.
Noutati
02
OCT
2023
Zilele Carierei este un eveniment bianual organizat de Universitatea Politehnica Timisoara prin CCOC - Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră din UPT. Ajuns la a 23-a ediție, Zilele Carierei a devenit cel mai mare târg universitar de joburi din vestul țării. Ediția din această toamnă va găzdui 55 de firme de top, fiecare gata să intercționeze cu studenți sau absolvenți interesați de locuri de practică sau de muncă din...
Ce sunt Zilele Carierei?
zilelecarierei@upt.ro
0256404704
© Copyright 2023 Zilele Carierei.   Web design by Royalty