HomeParticipaActivitatiHartă standuriGalerie fotoParteneriNoutatiProgramContact

ARRK R&D


Str. Fabricii de Chibrituri 13-21, cladirea ICPIAF, Cluj Napoca
SC ARRK Research & Development din Cluj Napoca este subsidiara a ARRK Engineering, Germania. Suntem o firma de inginerie in domeniul automotive, activam in Cluj din 2007 si in prezent avem in jur de 400 de angajati la sediul din Cluj si peste 1600 in Germania. ARRK Engineering face parte din grupul internațional ARRK și este specializată în toate serviciile legate de dezvoltarea de produse automotive. În cadrul ARRK Group implementăm dezvoltarea de produse de la inginerie virtuală la prototipuri și producție de volum redus.

Facultati vizate

Automatica si Calculatoare
Mecanica

Oferte de carieră

Full time »
Mecanică
You should be either a graduate engineer in Road Vehicle, Mechanics, Electro-mechanics, Electro-technics, Mathematician, Physicist or you should have had a comparable education Fluency in English or German is a must (written and spoken) Knowledge of Finite Element Methods (FEM) is a plus Knowledge of ABAQUS,DYNA or Pam-Crash is a plus Knowledge of Aluminum and Steel structures for crashworthiness is a plus Home office possibility, full time office possibility and hybrid work style possibility.
Noutati
02
OCT
2023
Zilele Carierei este un eveniment bianual organizat de Universitatea Politehnica Timisoara prin CCOC - Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră din UPT. Ajuns la a 23-a ediție, Zilele Carierei a devenit cel mai mare târg universitar de joburi din vestul țării. Ediția din această toamnă va găzdui 55 de firme de top, fiecare gata să intercționeze cu studenți sau absolvenți interesați de locuri de practică sau de muncă din...
Ce sunt Zilele Carierei?
zilelecarierei@upt.ro
0256404704
© Copyright 2023 Zilele Carierei.   Web design by Royalty